I Zečević kritikuje Vladu: Spajić ne zna da radi PR, podržavam kritiku tviteraša

post-img
autor-img 24KROZ7 22.08.2024. 23:51

Politički analitičar Predrag Zečević kritikovao je rad Vlade Crne Gore, u svom osvrtu na nedavni odlazak premijera Milojka Spajića na odmor u San Trope.

Zečević je istakao da premijer i njegov PR tim nisu adekvatno odgovorili na javnu kritiku i da su dozvolili da se legalan odlazak u poznato francusko ljetovalište nepotrebno kriminalizuje.

Zečević je podsjetio javnost da ovo nije prvi put da crnogorski političari borave na luksuznim destinacijama, te da je i ranije bilo sličnih primjera.

– Znači, svi rade ono za što druge optužuju, samo je bitan momenat – istakao je Zečević.

Dodao je da su optužbe dodatno podgrijane zbog neadekvatnog odgovora PR tima Spajićevog kabineta, koji, prema njegovim riječima, ne zna da obavlja svoj posao.

– Imamo i jednu drugu stvar, a to je prilično loš PR premijera Spajića, koji je dozvolio da ljudi kriminalizuju potpuno legalan odlazak u Sen Trope i neke legalne stvari koje su tamo radili. Ja podržavam te tviteraše da i dalje nastave da kritikuju, jer iz svake kritike izađe nešto dobro – zaključio je Zečević.

Premijer Spajić se našao na udaru javnosti nakon što je, usred neviđene inflacije u Crnoj Gori, odlučio da ljetuje na jednoj od najskupljih destinacija na svijetu. Ovaj potez je izazvao lavinu kritika, dok se ekonomska situacija u zemlji pogoršava.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku