Ilija Mugoša predsjednik Odbora SEP-a za Podgoricu

post-img Foto: Stranka evropskog progresa
autor-img 24kroz7 06.08.2024. 12:13

Na sinošnjem sastanku Stranke evropskog progresa (SEP) konstituisan je Odbor za Glavni grad Podgoricu. Za predsjednika odbora izabran je Ilija Mugoša, a u saopštenju iz SEP-a ističe se da će novi tim u ovom odboru činiti blizu stotinu uglednih i mahom novih članova, prepoznatih u svojim profesionalnim područjima i u široj zajednici.

Na sjednici odbora odlučeno je da će lista kandidata za predstojeće izbore, kao i Tim koji će je predstavljati, uključujući i nosioca liste, biti određeni do kraja mjeseca. Ovaj korak označava početak formalnog procesa pripreme za izbore zakazane za 29. septembar.

Lider stranke Duško Marković izjavio je da je došlo vrijeme da se pristojni ljudi koji žele dobro Podgorici i Crnoj Gori predstave na izborima.

– Podgorici su potrebni novi kadrovi, novi projekti i nove ideje koje će eliminisati nerad, nered, nepotizam i neodgovorno upravljanje. Isto to vrijedi i za državu kada dođe vrijeme za parlamentarne izbore. Od ovog trenutka, naša stranka ulazi u fazu kampanje i otvoreni smo za građane, njihove potrebe i sugestije – naglasio je Marković.

Članovi odbora su takođe odlučili da će za vođenje kampanje biti odgovoran Operativni štab, koji će predvoditi lider stranke Duško Marković. Ova odluka ukazuje na ozbiljan pristup stranke u pripremama za predstojeće izbore i njihovu spremnost da se suoče sa izazovima političkog okvira u zemlji.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku