Izbori u Budvi: Prof. dr Nikola Milović nosilac liste DPS “Budva može bolje!”

post-img Nikola Milović foto: UCG
24kroz7 23.04.2024. 21:46

Poslanik u Skupštini Crne Gore, prof. dr Nikola Milović, predvodiće listu Demokratske partije socijalista na predstojećim lokalnim izborima u Budvi koji će se održati 26. maja. Kako su kazali iz Demokratska partija socijalista nastupiće nastupiće sa listom kandidata za odbornike u lokalnom parlamentu pod nazivom “Budva može bolje!”.

Prof. dr Nikola Milović rođen je 1980. godine u Budvi, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je 2003. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore, na kojem je doktorirao 2011. godine nakon što je prethodno magistrirao na Univerzitetu u Beogradu. Predavač je na predmetima Nacionalna ekonomija, Ekonomija Evropske unije, Zajedničko tržište i politika konkurencije EU. U periodu 2016 – 2022. godine, u dva mandata je obavljao funkciju Dekana Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Oženjen je, i otac dvoje djece.

– Uvjereni smo da će odbornička lista “Budva može bolje!” odnijeti ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u Budvi, čime će se konačno stati na kraj anarhiji i haosu u našem gradu, jer je evidentno da je došlo vrijeme za promjene koje će donijeti razvoj i prosperitet nakon stagnacije koja traje još od 2016. godine – naveli su u saopštenju iz opštinskog odbora DPS Budva.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku