Izborna komisija Glavnog grada potvrdila listu Stranke evropskog progresa

post-img Stranka evropskog progresa foto: X
autor-img 24kroz7 26.08.2024. 21:42

Na lokalnim izborima u Glavnom gradu Podgorici učestvovaće i Stranka evropskog progresa na čijem čelu je Duško Marković, a čiju listu će nositi mr Ilija Mugoša.

Izborna komisija Glavnog grada Podgorice utvrdila je i potvrdila izbornu listu “Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković”.

– Izborna lista “Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković” u postupku predlaganja i utvrđivanja izborne liste za izbor odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorice za vanredne izbore raspisane za 29. septembar 2024.godine, podnijela je Izbornoj komisiji Glavnog grada Podgorice izbornu listu, za izbor odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorice, dana 24.08.2024. godine u 10,05 časova – navodi se u obrazloženju.

– Izborna komisija Glavnog grada Podgorice je po prijemu navedene liste u postupku razmatranja iste utvrdila, da je Izborna lista podnijeta u zakonskom roku, te da ispunjava sve uslove u skladu sa članom 43 st. 1 i 2, članom 46 st.. 2 i 3 i članom 47 stav 1 Zakona o izboru odbornika i poslanika pa je shodno članu 48 navedenog Zakona odlučila kao u dispozitivu ovog rješenja – navodi se u saopštenju.

– Izborna komisija Glavnog grada Podgorice večeras je donijela Rješenje kojim se utvrđuje i proglašava Izborna lista Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković za izbor odbornika u Skupštini Glavnog grada Podgorice na izborima zakazanim za 29. septembar – navodi se u objavi na mreži Iks Stranke evropskog progresa..

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku