Kalezić: Spajić postao marioneta Mandića

post-img Predrag Kalezić – Foto: A+ (PrtSc)
autor-img 24kroz7 07.08.2024. 09:50

Premijer Milojko Spajić, nakon nedavnih političkih previranja u Crnoj Gori, postao je taoc politike koju vodi šef parlamenta Andrija Mandić, smatra direktor Društva za istraživanje politike i političkih teorija Predrag Kalezić.

– Mandić se u početku nudio kao prvi satelit Pokreta Evropa sad, a sada ga drži kao davljenika iznad vode – kazao je Kalezić u svojoj izjavi.

Kalezić je istakao da je Spajić tokom sastavljanja rekonstruisane Vlade pokazao sklonost ka kompromisima koji nemaju granice, što je, prema njegovim riječima, rezultiralo izuzetno neprincipijelnom Vladom.

– Vlada je izuzetno neprincipijelna u svom djelovanju – smatra Kalezić.

Osim toga, Kalezić je naglasio da je ova Vlada i istorijska, jer Crna Gora do sada nije imala više od 30 ministarstava i preko 64 državna sekretara.

– Kritički sam bio nastrojen prema ovoj Vladi, jer se vidjelo da su u partnerstvo sa Spajićem žurili i bivši DF i DPS – dodao je Kalezić u emisiji “Klub A plus”.

Kalezićeve izjave reflektuju rastuće nezadovoljstvo među analitičarima i javnošću zbog načina na koji se vodi trenutna crnogorska Vlada, te postavlja pitanja o budućnosti političke stabilnosti u zemlji.

Rasprava (1)
Q
Qyu
08.08.2024.

Kakvo je ovo nacional-šovinističko bulažnjenje?Kad se Crna gora misli osloboditi ovakvih kvazi strucnjaka a u stvari šovinističkih bolesnika?Fujj!

Odgovori

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku