Koalicija “Evropa sad-Demokrate-Još jače” juče na Zabjelu

post-img “Evropa sad-Demokrate-Još jače-prof. dr Saša Mujović“
autor-img 24KROZ7 19.09.2024. 09:40

Lideri koalicije „Evropa sad-Demokrate-Još jače-prof. dr Saša Mujović“ održali su sastanak sa mještanima Zabjela, gdje su istakli svoje stavove i planove. Nosilac izborne liste, prof. dr Saša Mujović, komentarisao je aktuelnu političku situaciju, tvrdeći da su protivnici koalicije neuspješni u ostvarivanju svojih ciljeva, poput povećanja penzija i borbe protiv kriminala. On je poručio da će njihova koalicija odgovarati na napade političkih protivnika i istakao potrebu za adekvatnim odgovorom na napade i dezinformacije.

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, naglasio je da članovi njegove stranke žive kao obični građani, te se nije okoristio tokom obavljanja javnih funkcija. On je najavio da će ministarka kulture i medija, dr Tamara Vujović, predložiti Vladi Crne Gore izgradnju spomen-obilježja mitropolitu Amfilohiju.

Predsjednik Pokreta Evropa sad!, Milojko Spajić, predstavio je projekte koji su u planu, uključujući izgradnju novih klinika i Domova zdravlja. On je najavio sastanak sa predsjednicom Evropske komisije, Ursulom fon der Lajen, gdje će se raspraviti Plan rasta i investicije u obrazovanje.

Danilo Šaranović, drugi na koalicionoj listi, istakao je posvećenost koalicije borbi protiv kriminala i pružanju konkretnih rezultata. On je naglasio da njihova politika nema veze sa prevarama i političkom destrukcijom, već se fokusira na ekonomsko-socijalni oporavak.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku