Konatar: Cirkus u Skupštini se nastavlja; Predsjednik i pet potpredsjednika

post-img Milos Konatar – Foto: Boris Pejović
autor-img 24kroz7 26.07.2024. 10:20

Poslanik u Skupštini Crne Gore i potpredsjednik Građanskog pokreta URA, Miloš Konatar, ponovo je izazvao pažnju javnosti svojim komentarom na društvenoj mreži X (bivši Twitter). U svom postu, Konatar je oštro kritikovao najnovije odluke u Skupštini, koje uključuju imenovanje novog predsjednika i čak pet potpredsjednika.

– Nastavlja se cirkus u režiji Andrije Mandića i Milojka Spajića – Skupština će imati predsjednika i (pazi sad) 5 potpredsjednika – napisao je Konatar, jasno izražavajući svoje nezadovoljstvo trenutnom situacijom u zakonodavnom tijelu.

Konatar je dalje ironično primijetio da u skupštinskoj sali više nema mjesta za dodatne fotelje, aludirajući na sve veći broj funkcija koje se dodjeljuju:

– Najozbiljnije, u skupštinskoj sali više nema mjesta za fotelje – koliko bi oni funkcija da raspodijele. Kad bude zatrebalo biće i 6, 7, 8 potpredsjednika – kazao je Konatar

 

Ove oštre riječi dolaze u trenutku kada se crnogorska politička scena suočava s nizom izazova i kada su građani sve više zabrinuti zbog načina na koji se vodi politika u zemlji. Konatar je iskoristio svoju platformu na društvenim mrežama kako bi ukazao na, prema njegovom mišljenju, neozbiljno i neodgovorno ponašanje nekih političkih lidera.

Ostaje da se vidi kako će na ove kritike odgovoriti oni na koje su upućene, ali jedno je sigurno – Konatar je još jednom pokazao da nije spreman da ćuti kada je u pitanju ono što smatra nepravdom i nepotizmom u crnogorskoj politici. Njegovi komentari su već izazvali brojne reakcije, kako među političarima tako i među građanima, što svjedoči o značaju i uticaju njegovih riječi u javnosti.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku