Kovač: Milović opet slagao javnost

post-img Foto: Vlada CG
Vijesti 06.06.2024. 12:56

Tvrdnja ministra pravde Andreja Milovića da sam obmanuo Evropsku komisiju (EK) o svom učešću u radu Sudskog savjeta je još jedna u nizu besprizornih laži koje na dnevnom nivou isti saopštava, rekao je bivši ministar pravde Marko Kovač.

On je rekao da se teško drugačiji pristup može očekivati od čovjeka koji je izbačen iz advokatske kancelarije u kojoj je radio zbog, kako navodi Kovač, izigravanja povjerenja klijenta, i koji je isključen iz svoje partije zbog narušavanja njenog ugleda, i koji je prijetio tada partijskoj koleginici zbog drugačijeg mišljenja.

– Najveći poraz je što je takva osoba ostala da narušava ugled države i ujedno sa pozicije ministra pravde bude saradnik organizovanog kriminala. Dovoljno je i letimično dati osvrt na tvrdnje i obećanja ministra pravde u proteklih par mjeseci (od nepismenih krivičnih prijava do obećanja o ostavci) da se vidi o kakvom nivou ljudskog i profesionalnog integriteta je riječ, naročito u kontekstu časnih rukovodilaca ministarstva koji su najzaslužniji za aktuelne zakonske izmjene o kojima se raspravlja u parlamentu ovih dana, a koje je u javnom nastupu nazivao partijskim uhljebima – rekao je Kovač.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku