Kovač: Zelene površine i igrališta su naš prioritet, nećemo dozvoliti njihovu devastaciju

post-img Marko Kovač – Foto: Rade Koprivica
autor-img 24KROZ7 11.09.2024. 08:24

Marko Kovač, kandidat za odbornika sa liste “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – za Podgoricu i porodicu”, odlučno se protivi neplanskoj gradnji koja prijeti da uništi parkove i zelene površine u Podgorici.

– Ne možemo dozvoliti da se parkovi i zelene površine žrtvuju zarad građevinskih interesa – poručio je Kovač, ističući važnost očuvanja prostora koji su od vitalnog značaja za kvalitet života svih građana.

– Dok smo odrastali, parkovi i igrališta su bili naši prostori slobode, igre i srećnih trenutaka. Danas, nažalost, svjedočimo pokušajima da se ti prostori unište i pretvore u kolektivne spavaonice bez ikakvih dodatnih sadržaja – kazao je Kovač. On je naglasio da neće dozvoliti da se “kradu parkovi i igrališta za najmlađe”, jer su te površine ključne za zdravlje i kvalitet života, te ih ne smijemo izgubiti.

Kovač je takođe podsjetio na svoju ulogu u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije tokom svog prethodnog mandata, ističući da je sada vrijeme da se urede stvari i na gradskom nivou.

– Osjećao sam obavezu da podržim mlade ljude sa liste ‘Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu’ jer je to jedini program koji se bavi konkretnim problemima nas stanovnika Glavnog grada – rekao je Kovač.

On je istakao da je kampanja lista koju podržava pozitivna, usmjerena na rješavanje stvarnih problema, i da se ne bavi napadima na druge.

– Misija nam je jasna: da sačuvamo Podgoricu za buduće generacije, gdje će porodice biti prioritet, a grad ostati zelen, zdrav i siguran – zaključio je Kovač, pozivajući građane da 29. septembra izađu na izbore i podrže listu broj 2 – “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu”.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku