Luka Rakčević: Za PES ne postoji DNO, pogrešnog čovjeka uvlače u svoje političko blato, kako bi spriječili sopstveni debakl na izborima u Podgorici

post-img Luka Rakčević foto: podgorica.me
autor-img 24KROZ7 23.09.2024. 13:19

Kandidat za gradonačelnika liste “Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu” , Luka Rakčević, osudio je nedavne napade Pokreta Evropa sad (PES), optužujući ih za zloupotrebu ličnih podataka i neetičko ponašanje.

– Uvažena gospodo iz PES-a, spuštate se na najniže moguće grane i zloupotrebljavate tuđe lične podatke, što je za krivičnu prijavu. Promašili ste čovjeka – poručio je Rakčević, aludirajući na pokušaje PES-a da diskredituje njega i njegovu porodicu.

On je naglasio da se stranka, koristeći pogrešne informacije, upustila u kampanju blata, što, kako kaže, ne samo da je nepošteno, već i sramotno.

– Izvukli ste pogrešnog Gorana i provlačite ga kroz svoje političko blato, kao i sve ljude oko mene, koji su posljednjih dana meta Vaših napada – istakao je Rakčević.

Rakčević je pozvao medije, poput CDM-a, da ne prenose „bljuvotine“ PES-a, naglašavajući da je zloupotreba institucija i tuđih podataka nedopustiva.

– Rovarite po familijama i nasljeđu, ne biste li pronašli bilo kakvu glupost, od koje biste pravili novu prljavu priču. Dno dna. I za to Vam slijedi krivična prijava – dodao je.

Na kraju, Rakčević je poručio da će građani na nedjeljnom glasanju pokazati šta misle o pokušajima PES-a da sabotira izbore.

– Ali, srećom – do nedelje. Onda će Vam građani reći šta misle o Vašem blatu – zaključio je.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku