Medigović: Jedino što je Janović do sada uradio za Crnu Goru jeste što je snahu postavio za predsjednicu UO Morskog dobra

post-img foto: URA
24kroz7 07.05.2024. 20:49

Jedino što je poslanik Pokreta Evropa sad Tonći Janović do sada uradio za Crnu Goru jeste što je snahu, Zvezdanu Janović, postavio za predsjednicu UO JP Morsko dobro – kazao je funkcioner Građanskog pokreta URA Miloš Medigović u odgovoru na navode poslanika Pokreta Evropa sad Tonćija Janovića.

– Janović je posljednja osoba koja može komentarisati bilo čiji rad, imajući u vidu da je tokom svog polugodišnjeg rada u Skupštini Crne Gore nije skrenuo pažnju ni sa jednom svojom diskusijom, konstruktivnim predlogom ili amandmanom, već isključivo imenovanjem člana uže porodice – istakao je Medigović.

Medigović dodaje da je Spajićev Pokret Evropa sad obećavao prije izbora građanima “med i mlijeko”, a nakon izbora građani i društvo dobili su nadogradnju partitokratije u klasičnu familiokratiju.

– Svim građanima je jasno da poslanik PES-a Tonći Janović ima jasan lični i partijski zadatak da zastupa interese određenih grupacija koje su tokom 43. Vlade bili na udaru zakona i vladavine prava zbog čega mu se i ne dopadaju beskompromisna borba protiv kriminala i korupcije Abazovićeve Vlade, povratak u državno vlasništvo trajektne linije i ustupanje Pina na korišćenje Opšini Tivat – zaključuje Medigović.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku