Milović: Premijer hoće nastavak? O ponudi jedne Spajićeve ministarke, njegovog bliskog krvnog srodnika i šefa kabineta uskoro

post-img Andrej Milović i Milojko Spajić – Foto: PES
autor-img 24kroz7 08.08.2024. 19:30

Nastavlja se javna polemika između bivšeg ministra pravde Andreja Milovića i premijera Spajića. Nakon što su na Milovićeve navode da upravo premijer Spajić i njegov prijatelj, advokat Goran Rodić, rade sve da izbjegnu izručenje Do Kwona Sjedinjenim Američkim Državama, te reakcije kabineta Predsjednika Vlade, na iste je reagovao Milović.

Kabinet Premijera: Milović neizručenje Čamgoza želi da prikrije lažnim aferama

– Ok premijer hoće nastavak? Iako Camgoz Binali nije današnja tema – o ponudi jedne Spajićeve ministarke, njegovog bliskog krvnog srodnika i šefa kabineta uskoro, kad već traže. Bio je to tada pokušaj da se izdejstvuje promjena zakonite odluke ministra pravde za koju sam dobio čestitke komesarke za ljudska prava Savjeta Evrope i ministara iz EU ali Spajiću je bitnije da mu se isfinansira njemu bitan projekat, nego život čovjeka, ko god on bio – navodi Milović na Iksu.

– Kad već želi nastavak, a 29. septembar daleko, moraćemo pričati i o ponudi ministarke, ali i o ponudi njemu bliskog krvnog srodnika (koja je drugačija od ministarkine) ali i o obezbjeđivanju stranog finansiranja projekta bitnog za njega i šefa kabineta, za koji su nudili Camgozovu glavu po modelu “Camgoz za pare”, a da ja potpišem sve to i da svjesno kršim Evropsku konvenciju o ljudskim pravima i osnovnim slobodama, koju sam kao predsjednik komisije za polaganje pravosudnog ispita, ispitivao kandidate – napisao je Milović na Iksu.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku