Na pomolu dogovor oko koalicije: Mandić, Spajić, Bečić i Ibrahimović zajedno u Podgorici?

post-img Spajić, Mandić, Bečić i Ibrahimović
autor-img 24KROZ7 14.08.2024. 09:43

Više izbora bliskih Poktretu Evropa sad (PES) i Demokratskoj Crnoj Gori (Demokrate) potvrdilo je za naš portal da su u toku razgovori oko stvaranja koalicije u Podgorici koja bi okupljala partije koje čine sadašnju Vladu Crne Gore.

Naime, ideji da zajedno na jednoj listi nastupe Demokratski front (DF), PES, Demokrate i Bošnjačka stranka najviše podrške za sada daje Andrija Mandić i Milojko Spajić. Kako saznajemo Demokrate Alekse Bečića ne žele samostalno na izbore pa im ova ideja djeluje kao spasonosna, iako je više članova podgoričkog odbora Demokrata, navodno, protiv toga da se DF uključi u ovu koaliciju.

Bošnjačka stranka koja je nedavno pristupila Vladi i zbog toga pretrpjela brojne kritike, ali i napuštanje članstva, zainteresovana je da bude pod neki veći kišobran.

Za sada nema konačnog dogovora, ali je našem portalu potvđeno da ideja o stvaranju populističko-desne koalicije nije daleko, kao i da će se narednih dana sve znati.

Prilikom sinoćnjeg gostovanja na A+ televiziji, jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da postoji mogućnost da se napravi širi savez, ali da nije ništa strašno ni da se nastupi odvojeno, kao i da je Demokratski front već spremio program za izbore u Podgorici.

Rasprava (1)
G
Građanin
14.08.2024.

Je li stvarno Bečić ne smije samostalno da izađe? Zar su toliko loši?

Odgovori

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku