Nakon afere San Trope Spajić povlači posljednju kartu

post-img Milojko Spajić
autor-img 24KROZ7 20.08.2024. 14:00

Nakon brojnih kritika sa kojima su se suočio nakon njegovog odmora u San Tropeu, premijer Crne Gore Milojko Spajić je odlučio da pred izbore u Podgorici povuče poslednju kartu i najavi izmjene Zakona o radu po kojima bi se radno vrijeme u Crnoj Gori smanjilo na 7 časova. Time bi pokušao da sanira štetu i nezadovoljstvo koje je ovih dana kulminiralo, kako u javnosti, tako i u sopstvenoj partiji nakon niza gafova koje je napravio ovog ljeta.

Dosta članova Pokreta Evropa sad (PES) najavilo je napuštanje partije o obzirom na neozbiljnost i afere koje u kontinuitetu Spajić emituje, a među njima ima i visokih funkcionera. Spajić je, kako saznajemo, zatražio razumijevanje od članova glavnog odbora i najavio da će narednih dana pokušati da objasni javnosti zašto je boravio na francuskoj rivijeri i ko su njegovi prijatelji iz kripto zajednice koji su zabrinuli crnogorsku javnost.

Sa tim u vezi najavio je konferenciju za novinare na kojoj će odgovarati na sva pitanja, ali i najaviti izmjene zakona koje se odnose na radno vrijeme.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku