Nastavlja se ponižavanje Skupštine od strane Premijera: Spajić ne dolazi na kontrolno saslušanje 16. jula

post-img mail Kabineta Spajića
autor-img 24kroz7 05.07.2024. 22:54

U Skupštini Crne Gore, kako sada stvari stoje, ni 16. jula se neće održati, već jednom odloženo Kontrolno saslušanje predsjednika Vlade Crne Gore Milojka Spajića i ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića, na temu: „Imenovanje v.d. direktora Uprave policije i posljedice na sistem bezbjednosti u Crnoj Gori“. Ovo kontrolno saslušanje bilo je planirano za 26. jun 2024. godine, ali je isto odloženo zbog “ranije preuzetih obaveza Premijera Spajića.

Poslanik DPS-a Nikola Janović je na mreži Iks, večeras je informisao javnost da premijer Spajić ni 16.07. “nije u mogućnosti zbog već preuzetih obaveza da prisustvuje” zakazanoj sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu

Janović je na mreži Iks prokomentarisao da “Premijer ocigledno misli da ponizavanjem jednog od najvaznijih odbora Skupstine je neka faca.”

– Premijer ocigledno misli da ponizavanjem jednog od najvaznijih odbora Skupstine je neka faca. A zapravo ne kapira da ne samo sto ponizava predjednika odbora koji je iz njegove partije nego pokazuje kontinuiranu neozbiljnost prema funkciji koja ga je zapala – napisao je Janović na Iksu.

Spajićevo obavještenje o “ranije preuzetim obavezama” te nemogućnosti da prisustvuje Odboru za bezbjednost i odbranu, prokomentarisao je i poslanik Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

Zirojević je poručio da bi mu značilo da se kontrolno saslušanje premijera i ministra unutrašnjih poslova Crne Gore obavi prije njegovog odlaska u penziju.

– Premijer neće doći na kontrolno saslušanje pred Odborom za bezbjednost i odbranu ni 16. jula. Kolega Lakoviću, razumijem da ste Vi penzioner, ali bi meni lično bilo veoma važno da ovo saslušanje obavimo prije mog odlaska u penziju – prokomentarisao je Zirojević.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku