Nova partija Kadića, Kovača i Damjanovića: “Naprijed Crna Gora”

post-img foto: Vuk Kadić/facebook
Izvor: IN4S 15.06.2024. 21:42

Na fejsbuk profilu direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore dr Vuk Kadić objavljena je fotografiju iz 2019. godine kada je, kako je to kazao dr Kadić, „počela istorija“.

Pored dr Kadića, na fotografiji su bivši ministri u Vladi Crne Gore Aleksandar Damjanović i Marko Kovač, kao i dopisnik IN4S iz Donbasa Igor Damjanović.

Vjerovatno da prije 5 godina nije bila rođena ideja o formiranju stranke, ali je sve izvesnije da će bivši ministri i aktuelni direktor Fonda krenuti u tom pravcu, piše portal IN4S.

Sudeći prema objavi dr Kadića, budući pokret ili politička organizacija će se zvati „Naprijed Crna Gora“.

Kako saznaje IN4S politička organizacija će se formirati u susret sve izvesnijim vanrednim lokalnim izborima u Podgorici.

Dr Vuk Kadić je poznati radiolog koji je svoje radno iskustvo sticao u Srbiji i Crnoj Gori. On je sin poznatog lekara i srpskog političara iz Crne Gore, dr Ranka Kadića.

Marko Kovač je bivši ministar pravde i poznati advokat. Njegov otac je Miodrag Kovač, nekadašnji savezni ministar zdravlja i socijalne politike SR Jugoslavije u Vladi Zorana Žižića.

Aleksandar Saša Damjanović je bivši istaknuti funkcioner SNP-a, ekonomski stručnjak i ministar finansija, takođe, dobro poznato lice javnosti Crne Gore.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku