Nove nesuglasice: SNP Podgorica osudio imenovanje kadrova DPS od strane funkcionera njihove partije

post-img Miloš Rajković
24kroz7 01.05.2024. 11:25
Socijalistična narodna partija Podgorica (SNP Podgorica) obratila se svojim članovima na zvaničnoj Fejsbuk stranici kako bi izrazili duboko nezadovoljstvo nedavnim potezima člana njihovog Glavnog odbora, Miloša Rajkovića, koji je nedavno imenovan na mjesto direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.
– Umjesto da donese svjež vjetar promjena, kao što smo očekivali, Rajković je pokazao nedostatak političke mudrosti i moralnog integriteta – kazali su oni.
Njegova odluka da postavi kadrove Demokratske partije socijalista (DPS), poput Predraga Smolovića i Živka Vukanića, na ključne pozicije u upravi, predstavlja neprihvatljivu uvredu za sve nas koji smo se borili protiv korupcije, nepotizma i zloupotrebe moći tokom proteklih decenija, stoji u objavi.
– Mi, kao Socialistička narodna partija Podgorica, nikada nećemo podržati takve nečasne postupke. Naša partija se zalaže za fer i transparentnu politiku koja štiti interese naših građana i čuva integritet naše države – objavili su oni.
Dodaju iz SNP Podgorica: “Ovim putem želimo da istaknemo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da se suprotstavimo ovakvim postupcima i da ćemo se boriti za pravdu i poštovanje demokratskih principa.
Pozivamo sve naše članove da se pridruže našem glasu protiv ovakvih nekorektnih političkih odluka i da zajedno gradimo bolju budućnost za sve nas.”
– Pozivamo presjednika partije da razriješi Miloša Rajkovića sa funkcije kako bi sprali ljagu sa našeg časnog imena i ostali kao zakleti borci protiv DPS-ovog haračkog upravljanja državnom imovinom – zaključuju u objavi

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku