Odžić: Čarapiću, nije vam Crna Gora od đeda ostala da je rasprodajete, spriječili smo mnogo jače u toj namjeri – spriječićemo i vas

post-img Petar Odžić – Foto: Evropski savez
autor-img 24kroz7 10.07.2024. 12:42

Zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Petar Odžić, reagovao je danas na amandman na izmjene Zakona o državnoj imovini  koji je Skupštini dostavio poslanik Pokreta “Evopa sad” Vasilije Čarapić.

– Gospodine Čarapiću, nije vam Crna Gora od đeda ostala, pa da je rasprodajete, brzo ste zaboravili da ste na vlast došli kritikujući mnogo bezazlenija zakonska rješenja – poručio je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije Petar Odžić.

– Pristup rasprodaje u jednom mandatu, a poslije nas potop vam neće proći, a svi koji podrže ovakve amandmane postaće državni neprijatelji! Pravljenje pozitivnog poslovnog ambijenta ne podrazumijeva da prodate državu! Spriječili smo mnogo jače od vas u toj namjeri, pa ćemo i vas! Kao univerzalni ekspert za sve i svašta, morate se paziti ovakvih ispada, jer možda nesvjesno, a za račun drugih, poturate svoja leđa – poručio je Odžić Čarapiću.

Prema njegovim riječima, momci iz PES su očigledno svjesni da im je ovo prvi i posljednji mandat i u vlasti i u parlamentu.

– Zbog toga pokušavaju sa Do Kwon politikom – “take money and run” da omoguće strancima da kupe najvrjedniju crnogorsku imovinu za svega godinu. To je ta “briga” o budućim generacijama, rasprodaja svega i bježanje u inostranstvo – navodi Odžić.

Odžić poručuje da im to neće proći.

– Svi koruptivni ugovori koje ste realizovali ili planirate će doći na naplatu u Crnoj Gori ili inostranstvu. Zbog toga savjet mladom Čarapiću da ne ulazi u ovaj proces, osim ako već nije namjerio da ode na neku egzotičnu lokaciju, poput Singapura. Jer prodavati imovinu svih građana Crne Gore u samo jednom mandatu može samo ekonomski veleizdajnik ove zemlje –  zaključuje Odžić.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku