Pale maske: Krapović potvrdio da Demokrate u Ulcinju vrše vlast sa DPS-om

post-img Izvor: TV Vijesti
autor-img 24KROZ7 20.09.2024. 19:55

Iz Demokratske Crne Gore (Demokrate) priznali su da vrše vlast u Opštini Ulcinj zajedno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS), Socijaldemokratama (SD), Socijaldemokratskom partijom (SDP), Forcom i Demokratskom partijom.

Ovu vijest je potvrdio Dragan Krapović, ministar odbrane i potpredsjednik Demokrata, u gostovanju u emisiji “Načisto” kod Petra Komnenića, čime je razotkrivena saradnja koju je ova partija do sada negirala.

Demokrate su godinama gradile svoj imidž na žestokoj opoziciji prema DPS-u, optužujući tu stranku za političku korupciju koja je obilježila crnogorsku scenu decenijama. Sa svakom novom izjavom čelnih ljudi Demokrata, činilo se da je savezništvo s DPS-om nezamislivo.

Međutim, istina je sada isplivala na površinu: na lokalnom nivou, u Ulcinju, ove dvije partije zajedno drže poluge vlasti.

Demokrate su do sada važne političke poene osvajale na osnovu tvrdnje da su bastion protiv DPS-a, te da nikada neće ući u koaliciju sa tom strankom, koju su često optuživali za sistemsku korupciju i autokratski način vladanja, za šta su prije par godina potpisali i takozvanu “Izjavu časti”.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku