Perić: Trenutna vlast je nesposobna, nudimo rješenja

post-img Foto: Preokret
Izvor: Dan 05.08.2024. 11:00

Lider pokreta Preokret, Srđan Perić, najavio je danas na pres-konferenciji na Trgu nezavisnosti kandidaturu za vanredne lokalne izbore u Podgorici. Perić je istakao da je trenutni politički trenutak u Podgorici neodrživ te da je neophodno donijeti promjene.

– Vrijeme je da podvučemo crtu – rekao je Perić.

– Politička scena je pokazala svoje nesposobnosti, i svi su imali priliku da pokažu šta znaju. Ne možemo više tolerisati šarene laži i neefikasnost. Moramo pokazati da možemo djelovati i donositi konkretna rješenja – kazao je Perić.

Preokret planira da nastupi samostalno na izborima i očekuje podršku građana. Perić je naglasio da trenutna vlast nije u stanju da završi projekte poput izgradnje bulevara i efikasnog funkcionisanja servisa za građane.

– Imamo na sceni ne politiku već razbojništvo i avanturu. Moramo zaustaviti takvu politiku – dodao je.

Preokret je već započeo obilazak mjesnih zajednica i traži sugestije od građana za unaprjeđenje svog programa. Perić je istakao da njihov program nudi rješenja za probleme koje su stvorile postojeće vlasti.

– Zalažemo se za politiku u kojoj građanin treba da ima moć. Moramo zaustaviti praksu populista koji odlučuju o nama. Ovo što trenutno gledamo nije dobro. Mi nudimo drugačiju viziju razvoja Podgorice i vjerujemo da ovaj grad ima šansu za bolju budućnost- rekao je Perić.

Preokret očekuje pozitivan rezultat na izborima koji će ih pozicionirati kao značajnog aktera u lokalnoj politici. Perić je takođe naglasio da još uvijek nisu odredili nosioca liste te da će svih 58 kandidata biti spremni da preuzmu odgovornost.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku