Perović: Održivi razvoj i participacija građana ključne tačke programa liste “Čist izbor”

post-img Foto : Čist izbor – Petar Odžić, SDP, SD, LP i građani-
24kroz7 08.05.2024. 19:30

Nakon gotovo dvije godine, pred nama je još jedan važan izborni ciklus. Kao građanska koalicija posvećena rješavanju mnogobrojnih izazova koji kontinuirano opterećuju naš grad, vjerujemo da svojim predanim radom, trudom i stručnošću možemo bitno doprinijeti potrebnim reformama u našoj lokalnoj zajednici, navodi se u saopštenju Jova Perovića, kanididata za odbornika  liste “Čist izbor – Petar Odžić (SDP, SD, LP i građani)”.

Uoči izbora, dok se približava turistička sezona, ne želimo se osvrtati na neispunjena obećanja prošle vladajuće strukture niti podsjećati na propuštene prilike dok je grad vodila neambiciozna administracija bez jasne vizije.

Misija liste “Čist izbor – Petar Odžić” primarno je usmjerena na unapređenje kvaliteta života svih građanki i građana Budve. Naša osnovna vodilja je nulta tolerancija prema korupciji i neumorna borba protiv svih oblika kriminala i nezakonitih uticaja na rad lokalne uprave., kaže se dalje u saopštenju.

Shvaćajući važnost uključivanja svih mjesnih zajednica u proces donošenja odluka o razvojnim politikama i projektima, aktivno ćemo se zalagati za participaciju mještana Buljarice, Petrovca, Svetog Stefana, Pržna, Jaza i Budve.

Vaš glas za broj 8 u nedjelju, 26. maja, bit će korak naprijed ka unapređenju socijalne politike, koja će uključivati besplatne vrtiće za svu djecu s područja Budve.

Iako su najavljene izgradnja bolnice na teritoriji opštine Budva, jasno je da nije postojala dovoljna politička volja niti sluha za potrebe naših sugrađanki i sugrađana. Zbog toga će jedan od naših prioriteta biti izgradnja porodilišta te otvaranje stanica hitne medicinske pomoći u Petrovcu i Svetom Stefanu.

S obzirom na važnost očuvanja mediteranskog identiteta Budve, jedan od naših ciljeva je razvoj Budve kao zelenog i ekološki osviještenog grada. Pozivamo vas, dragi sugrađani, da se pridružite našoj borbi za dinamičan razvoj našeg grada, zasnovanog na principima socijalne pravde, jednakosti, poštenja i uzajamne odgovornosti.

Vjerujemo da je lista “Čist izbor – Petar Odžić (SDP, SD, LP i građani)” sastavljena od ljudi s neokaljanim biografijama upravo najbolji izbor za budućnost Budve i naše djece, zaključuje se u saopštenju.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku