PES Podgorica dobio novi odbor: Spajić, Mujović, Injac, Čarapić, Ivanović, Laković, Nišić……

post-img Foto: Pokret Evropa sad (facebook)
autor-img 24kroz7 21.06.2024. 23:20

Danas je Pokret Evropa sad (PES) izabrao novi Gradski odbor u Podgorici koji broji 229 članova. Ovaj odbor predstavlja važno tijelo unutar stranke, a njegovi članovi su ključni za donošenje odluka i vođenje stranačkih aktivnosti na lokalnom nivou.

U odboru se izabrani premijer i lider PES-a Milojko Spajić, gradonačelnica Glavnog grada Olivera Injac, šef poslaničkog kluba PES-a Vasilije Čarapić, ministar vanjskih poslova Filip Ivanović, ministarka prosvjete, nauke i inovacija Anđela Jakšić Stojanović, ministarka evropskih poslova Maida Gorčević… Osim njih, u odboru su i ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović, ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić, ministar zdravlja Vojislav Šimun, kao i poslanici Miloš Pižurica, Branka Marković, Jelena Nedović, Miodrag Laković

Odluka o sastavu ovog odbora bit će potvrđena na partijskim organima, što će označiti zvanično usvajanje novog sastava i početak njihovog rada u tom kapacitetu.

Podsjećamo da podgorički PES trenutno nema predsjednika, nakon što je bivši predsjednik države Jakov Milatović podnio ostavku na tu funkciju. Ovo predstavlja važan trenutak za stranku, jer će novi odbor imati ključnu ulogu u vođenju stranačkih poslova u gradu.

Član odbora je i predsjednik Odbora direktora kompanije “Air Montenegro” Tihomir Dragaš, kao i izvršni direktor PES-a Vlade Bojović. Za predsjednika odbora izabran je ministar energetike i rudarstva Saša Mujović, koji će imati odgovornu ulogu u koordinaciji aktivnosti odbora i vođenju stranačkih inicijativa na lokalnom nivou.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku