Pokret za Podgoricu i URA zajednički u borbi za bolji Glavni grad: Predaja liste danas

post-img
autor-img 24KROZ7 29.08.2024. 10:35

Koalicija “Za bolju Podgoricu”, koju čine Pokret za Podgoricu i Građanski pokret URA, predaće danas u 12 sati listu kandidata za lokalne izbore u Podgorici Izbornoj komisiji Glavnog grada. Ovaj savez, formiran s ciljem unapređenja kvaliteta života u glavnom gradu, u trku ulazi s jasnom vizijom za razvoj Podgorice.

Kako je saopšteno iz koalicije “Za bolju Podgoricu”, nakon predaje liste medijima će se obratiti kandidat za gradonačelnika Luka Rakčević, kao i kandidati za odbornike Balša Špadijer i Anika Bajić. Očekuje se da će predstavnici koalicije iznijeti ključne stavove i prioritete svoje politike u susret predstojećim izborima.

Koalicija “Za bolju Podgoricu” fokusira se na rješavanje svakodnevnih problema građana, poput saobraćajne infrastrukture, zaštite životne sredine i unapređenja komunalnih usluga. Njihova kampanja ističe potrebu za transparentnijom i efikasnijom lokalnom upravom, s posebnim naglaskom na uključivanje građana u proces donošenja odluka.

Predaja liste danas predstavlja zvaničan početak kampanje za koaliciju “Za bolju Podgoricu”, koja će se, kako najavljuju, fokusirati na razgovore s građanima i promociju svojih ideja za poboljšanje uslova života u Podgorici.

Rakčević: 29. septembra počinje nova era Podgorice i Crne Gore

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku