Pokret zajedno gradimo Kolašin: Ko je izabrani ljekar ministra Martinovića?

post-img Foto: MERT
24kroz7 10.05.2024. 18:47

Da bivši predsjednik opštine Kolašin a sadašnji ministar u Vladi Crne Gore, očigledno, ima alergijsku reakciju od svog rodnog grada, potvrdilo se i danas kada se nije pojavio na dugo najavljivanoj panel diskusiji povodom Dana Evrope u Kolašinu, saopštio je Pokret zajedno gradimo Kolašin.

Na panel diskusiji koja je organizovana u Centru za kulturu učešće su uzeli Riccardo Serri, zamjenik šefa Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori, kao i dr Ralf Reusch zamjenik šefa misije Ambasade Njemačke u Podgorici. Pored njih na panelu su učešće uzeli i Bojan Božović, državni sekretar u Ministarstvu evropskih poslova i Petko Bakić predsjednik Opštine Kolašin, a planirano je i najavljeno prisustvo ministra Vladimira Martinovića, koji se iz „opravdanih“ razloga nije pojavio na panel diskusiji u Kolašinu.

– Zbog ponovnog odustva ministra Martinovića koji je izbjegao građane Kolašina i na sjednici Skupštine opštine Kolašin kada se raspravljalo o projektu osnježavanja i kada mu je „obraz“ branio ministar ekonomskog razvoja gospodin Đeljošaj, koji je rekao da je njegov kolega iz Vlade bolestan, postavljamo opravdano pitanje: Ko je izabrani ljekar ministra Martinovića? -navodi se u saopštenju.

Takođe, dodaju:

– Jer ko god da je, očigledno da ministar ima hronični poremećaj koji izabrani ljekar ne liječi-izbjegavanje građana Kolašina koji su došli da na panel diskusiji postave pitanje, zdravom i pravom ministru, spremnom da na sva škakljiva pitanja iz resora kojim rukovodi da odgovor.

– Na kraju ostaje samo da se pitamo da li ministar koji je svoju političku karijeru počeo u našem gradu planira da se na sljedećim izborima za glasove građana bori u Kolašinu ili pak negdje drugo? – pitaju iz Pokreta.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku