Potvrđena izborna lista “Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu”

post-img Jakov Milatović i Dritan Abazović – Foto: Rade Koprivica
autor-img 24KROZ7 01.09.2024. 13:13

Izborna komisija Glavnog grada Podgorice potvrdila je izbornu listu “Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu”, koja će se takmičiti za odbornike u Skupštini Glavnog grada na predstojećim izborima zakazanim za 29. septembar. Koaliciju koja stoji iza ove liste čine Pokret za Podgoricu, Građanski pokret URA i Pokret za promjene (PzP).

U rješenju koje je potpisao predsjednik Izborne komisije, Vladimir Filipović, navedeno je da je lista podnijeta u zakonskom roku i da ispunjava sve zakonske uslove u skladu sa relevantnim odredbama Zakona o izboru odbornika i poslanika.

– Izborna komisija Glavnog grada je po prijemu liste u postupku razmatranja utvrdila da je podnijeta u zakonskom roku, te da ispunjava sve uslove u skladu sa članom 43 st. 1 i 2, članom 46 st. 2 i 3 i članom 47 stav 1 Zakona o izboru odbornika i poslanika – stoji u rješenju Izborne komisije.

Lista “Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu” jedan je od ključnih aktera na predstojećim izborima, a očekuje se da će privući značajnu pažnju glasača. Koalicija se zalaže za niz reformi koje bi, kako navode, trebale doprinijeti poboljšanju kvaliteta života građana Podgorice i unapređenju infrastrukture glavnog grada.

Ovi izbori predstavljaju ključni trenutak za Podgoricu, jer će nova lokalna vlast imati priliku da u naredne četiri godine oblikuje budući razvoj grada.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku