Rađenović: Podržavam stav Krapovića u vezi Skočiđevojke, očekujem da više ne bude u Vladi sa Odovićem

post-img Foto: GP URA
autor-img 24kroz7 20.06.2024. 20:50

Kao Paštrović i Budvanin podržavam borbu ministra Krapovića da zaustavi Vladu koja želi da napravi urbanocid na teritoriji Skočiđevojke i Paštrovića – kazao je predsjednik OO URA Budva Blažo Rađenović.

On je dodao da javnost mora biti upoznata sa štetnim namjerama Spajićeve Vlade, i očekuje uskraćivanje podrške, kao jedini logičan slijed.

– Nedopustivo je da Krapović kao Budvanin, koji dobro zna šta za nas znači prostor, koji jeste najveći resurs, a kojeg je sve manje u Budvi, bude u takvoj Vladi. Naročito kad sumnja na koruptivne radnje svog kolege i njegove ekipe, a koje mogu nanijeti nemjerljivu štetu građankama i građanima sa ovog prostora, ali i Crne Gore – kazao je Rađenović.

– Pored krivičnih prijava Krapovićevih kolega iz Budve, gospodina Krsta Radovića i nosioca liste Demokrata na posljednjim lokalnim izborima u Budvi Ðorđa Zenovića, koji jesu prepoznati kao borci za zaštitu prostora, ne bi ni prema njima bilo pošteno samo osuditi ministra Odovića i ostati dio tima sa njim u Vladi – dodaje Rađenović.

– Nadam se da Krapović kao odgovoran čovjek, kojem vjerujem da je Budva ispred bilo koje fotelje, neće ostati samo na kritici i riječima upućenim Odoviću već će zajedno sa partijskim kolegama uskratiti povjerenje takvoj kriminalnoj i koruptivnoj Vladi, jer vam sa takvima, znajući za sta smo se zajednicki borili, nije mjesto – zaključio je Rađenović.

Rasprava (1)
V
Vesnica R
21.06.2024.
Tako je Blazo, ocistite budvu od tih neznavenih
Odgovori

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku