Radovanić: Stan za sve prošao Zakonodavni odbor Skupštine

post-img Mileta Radovanić – Foto: Građanski pokret URA
24kroz7 19.06.2024. 13:48

Predlog zakona “Stan za sve” uspješno je prošao na Zakonodavnom odboru Skupštine Crne Gore. Generalni sekretar Građanskog pokreta URA, Mileta Radovanić, izrazio je zahvalnost poslanicima koji su podržali ovaj predlog, ističući da je to značajan korak ka poboljšanju uslova života svih građana.

– Zahvalnost svim poslanicima i poslanicama koji su danas na Zakonodavnom odboru Skupštine Crne Gore podržali Predlog zakona o Fondu STAN ZA SVE” – istakao je generalni sekretar Građanskog pokreta URA Mileta Radovanić, dodajući da je danas napravljen veliki korak ka usvajanju zakonskog rješenja koje građani sa nestrpljenjem očekuju, navodi se u saopšteenju Građanskog pokreta URA.

Radovanić je naglasio da ovu incijativu, kako su više puta kazali, treba posmatrati kao nešto što prevazilazi partijske okvire i što je usmjereno ka poboljšanju osnovnih uslova za život svih građana, bez obzira na njihove razlike.

Navodi da očekuje podršku svih poslanika i poslanica u Skupštini.

– Ostalo je da matični odbor Skupštine, Odbor za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje da pozitivno mišljenje nakon čega će predlog biti razmatran na plenumu. STAN ZA SVE se bavi rješavanjem suštinskih pitanja zbog čega očekujemo podršku 81 poslanika i poslanice u Parlamentu – naznačio je Radovanić.

Radovanić zaključuje da će Građanski pokret URA nastaviti da insistira na usvajanju ovog rješenja kako bi u vremenu inflacije i ogromnih cijena nekretnina i zakupa, građanima po cijeni od 900 eura po metru kvadratnom omogućili da dođu do svog krova nad glavom.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku