Rakčević, Milatović i Abazović pozvali stanovnike Pipera da izađu na izbore, jer je vrijeme za promjene

post-img Foto: GP URA
autor-img 24KROZ7 22.09.2024. 21:21

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović pozvao je danas u Piperima sve birače da izađu na izbore i da glasaju za one koje smatraju najboljima, jer ,,loša vlast se događa onda kada dobri ljudi ne izađu na izbore”.

Predsjednik Milatović, uz zahvalnost Piperima na toploj dobrodošlici, istakao je da se tu osjeća kao kod svoje kuće, sjećajući se svog prađeda koji je, 1944. godine, dao život za slobodu na Stijeni Piperskoj tokom Trinaestojulskog ustanka.

Posebno je istakao da su Piperi slobodarski kraj i da smatra da se grad nije odužio na pravi način velikanu kakav je Ivan Milutinović.

– Pokretačka snaga u životu je ideja i princip, a ne vlast i moć i to je ono što ovu listu razlikuje od ostalih. Mnogo toga se promijenilo od 2020. godine i svaki građanin sada suvereno odlučuje o svom glasu. Slobodno birajte jer je to vaše pravo – poručio je predsjednik Milatović.

Luka Rakčević, kandidat za gradonačelnika je rekao da je zatečen stanjem u kojem se danas nalazi rodna kuća Ivana Milutinovića. Stoga je dao obećanje da će, ako nova gradska uprava preuzme vlast, kuće Milutinovića, Jovanovića i Ljumovića biti pretvorene u muzeje posvećene njihovom životu i djelu, jer, kako je kazao, ako to ne učine, ne zaslužuju da budu na čelu gradske uprave.

– Danas nam treba samo malo da stanemo na kraj populizmu, nacionalizmu i kriminalu, zato vas pozivam sve da izađete na izbore, a onda da 29. septembra uveče slavimo jednu novu eru boljih Pipera i bolje Podgorice – zaključio je Rakčević.

Dritan Abazović, predsjednik Građanskog pokreta URA zahvalio se porodici Milutinović na pozivu i naglasio važnost Pipera, koji su, kako je istakao, mnogo dali Crnoj Gori i bivšoj Jugoslaviji.

– Danas, umjesto sablje ili puške, promjene mogu doći jednim potezom olovke: Jedan glas može promijeniti sve – i za Pipere i za Podgoricu – kazao je Abazović.

Dragutin Vučinić, kandidat za odbornika i domaćin skupa, istakao je hrabrost Pipera kroz vjekove uz podsjećanje na njihov doprinos borbama za slobodu.

Foto: GP URA
Foto: GP URA

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku