Rakčević odgovorio Injac: Potrebna je brža i efikasnija lokalna vlast za Podgoricu

post-img Luka Rakčević i Olivera Injac
autor-img 24KROZ7 16.09.2024. 12:45

Olivera Injac, još uvijek aktuelna gradonačelnica Podgorice, danas je u intervjuu za “Dan” kazala da kadrovi URA, PzP i Pokreta za Podgoricu koče sistem.

– Sistem Glavnog grada je veliki i on traži da bukvalno svi djelovi moraju stalno sarađivati i biti u koordinaciji da bi dali rezultate – navela je Injac.

Ona je iznijela tvrdnju da već ne postoji dobra saradnja unutar sistema Glavnog grada, jer na nekoliko pozicija su kadrovi URA, PZP i Pokreta za Podgoricu koji ne pokazuju dozu spremnosti na saradnju.

Povodom navedenih tvrdnji, oglasio se aktuelni zamjenik gradonačelnice Luka Rakčević, koji se u svojoj objavi kratko osvrnuo na rečeno.

– O dragoj koleginici Oliveri i njenoj produktivnosti, dovoljno je kazala njena partija, uklonivši je sa te pozicije i dajući prostor novom eksperimentu, sa još manje znanja o našem Gradu. I nema potrebe da bilo šta dodajem. Od srca joj želim puno sreće u daljem životu i karijeri i hvala na svemu šta smo zajedno prošli. Vrijeme je da Podgorica dobije bržu, odgovorniju i bolju lokalnu samoupravu, koja će probleme rješavati odmah i koja ima viziju – boljeg grada – zaključio je Rakčević.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku