Rakčević: Predali smo pobjedničku listu!

post-img Luka Rakčević (sa predaje “Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu”) – Foto: Vijesti
autor-img 24KROZ7 29.08.2024. 14:01

Lista “Jakov Milatović – Za bolju Podgoricu ”  predala je danas Izbornoj komisiji Glavnog grada potpise podrške za lokalne izbore zakazane za 29. septembar.

Kandidat za gradonačelnika Podgorice Luka Rakčević istakao je da su predali pobjedničku listu sa 59 vrhunskih imena koja će, prema njegovim riječima, pružiti najbolju pomoć gradu nakon izbora. Rakčević je uvjeren da je ova lista već pobijedila predajom i učešćem, te da će njen sastav od 59 stručnjaka omogućiti značajnu podršku Podgorici svojom ekspertizom i iskustvom.

– Imamo izuzetnu listu. Naša ekipa je tokom posljednjih godinu i po dana ostvarila sjajne rezultate u gradskoj upravi. Mislim da smo ispred konkurencije u pogledu programa – naglasio je Rakčević.

On je dodao da ne vjeruje da će Demokratska partija socijalista (DPS) ostvariti ozbiljan rezultat na predstojećim izborima. Rakčević je istakao da će sačekati da vidi program Pokreta Evropa sad (PES) i odbacio strah od DPS-a kao “neke babaroge”, napominjući da su u posljednjim ciklusima već bili poraženi.

Kandidatkinja za odbornicu Anika Bajić iz Pokreta za promjene (PzP) izjavila je da su, nakon turbulentnog perioda, smatrali da je pošteno da vrate mandat građanima. Ona je podsjetila da su PzP, Pokret za Podgoricu (PzPG) i Građanski pokret URA potpisali memorandum o saradnji, što je, kako kaže, činilo očekivanim zajednički nastup na izborima.

– Naša lista je sastavljena od kvalitetnih ljudi, a naša kampanja će biti pozitivna. Program je odličan, i vjerujem da će građani prepoznati našu viziju i dati nam povjerenje – dodala je Bajić.

Balša Špadijer iz PzPG-a pohvalio je listu kao tim profesionalaca spremnih da rade za Glavni grad.

– Kandidat Luka Rakčević najbolje poznaje prilike u Podgorici na osnovu svog dugogodišnjeg iskustva kao odbornik. Zahvaljujemo se svima koji su nas podržali svojim potpisima i vjerujemo da će naša lista ostvariti najbolji rezultat – izjavio je Špadijer.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku