Rmuš iz SNP ogorčen na Spajića: Vrati se Milo, sve ti je oprošteno

post-img Vidoje Rmus, Foto: TV Vijesti
Izvor: Vijesti 23.07.2024. 22:14

Šef odborničkog kluba Socijalističke narodne partije (SNP) u Beranama, Vidoje Rmuš, izazvao je buru reakcija svojim postom na društvenoj mreži Facebook. Negodujući zbog izbora rekonstruisane Vlade, Rmuš je napisao: “Vrati se Milo, sve ti je oprošteno.”

Rmuš je potvrdio autentičnost svoje objave u izjavi za Televiziju Vijesti, naglašavajući da je postavio ovu provokativnu poruku kao reakciju na, kako je nazvao, “sastavljanje Frankeštajn Vlade.”

– Izbor rekonstruisane Vlade predstavlja vraćanje u politički život značajnih faktora režima za koji smo mislili da je poražen 30. avgusta 2020. godine. U Vladu se vratila stranka koja je najvjerniji saveznik DPS-a, i to ni manje ni više nego sa šest ministara – rekao je Rmuš

Rmuš je izrazio sumnju u dugovječnost nove Vlade, tvrdeći da su ovakve vlade, koje nemaju jasnu ideologiju osim želje za foteljama, osuđene na propast.

– Iskustvo nas uči da ovako sastavljene Vlade ne opstaju dugo. Nadam se da ni ova neće proći drugačije i da ćemo brzo pred sud naroda, koji je jedini mjerodavan da ocijeni ko je šta i kako radio – zaključio je on

Ostaje da se vidi kakav će uticaj Rmuševe riječi imati na politički diskurs u zemlji. Jedno je sigurno – njegova provokativna poruka nije prošla nezapaženo.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku