Šćepanović: Ulaganje u djecu je prioritetni zadatak nove gradske uprave

post-img Maja Šćepanović,
autor-img 24KROZ7 17.09.2024. 11:25

Kandidatkinja za odbornicu liste “Jakov Milatović – za bolju Podgoricu”, Maja Šćepanović, istakla je važnost obnove dječijeg odmarališta Veruša, jednog od najdragocjenijih mjesta za generacije mališana. Tokom decenija, Veruša je bila sinonim za nezaboravne trenutke igre, sporta i smijeha, no sada se suočava s problemima zbog zapuštenosti.

Šćepanović je naglasila da je zanemarivanje odmarališta rezultat pogrešnih prioriteta, te da je vrijeme za promjene.

– Mi smo prepoznali potrebu za modernizacijom i izgradnjom novih paviljona, jer su stari objekti neuslovni i porušeni tokom ljeta – istakla je ona.

Prema njenim riječima, plan je izgraditi dva nova paviljona sa po 60 trokrevetnih soba, kao i treći objekat pod nazivom „Veruša“ sa 48 ležajeva. Ova investicija ima za cilj da obezbijedi komforniji i kvalitetniji boravak djece. Projekat je već u fazi realizacije, a cilj je da mališani već sljedećeg ljeta uživaju u obnovljenom odmaralištu.

– Na samo 40 km od centra Glavnog grada, uz odličnu povezanost sa autoputem, gradićemo mjesto gdje će najmlađi stvarati najljepša sjećanja. Investicija u djecu je prioritetni zadatak nove gradske uprave – zaključila je Šćepanović. Ona je pozvala građane da pažljivo biraju kome će ukazati povjerenje, naglašavajući značaj ovog projekta za budućnost djece.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku