SEP: Odlazeća vlast Podgorice da odmah prestane masovno partijsko zapošljavanje koje je u toku

post-img Stranka evropskog progresa foto: X
autor-img 24KROZ7 30.08.2024. 09:15

Istek mandata natjerao je odlazeću gradsku vlast Podgorice da krene u masovno zapošljavanje partijskih kadrova čime opterećuje budžet i sistem Glavnog grada, saopštili su iz Stranke evropskog progresa

Kako nas obavještavaju zabrinuti službenici, gradske službe ne mogu otkucati podatke o radnom mjestu, koliko se oglasa stihijski dostavlja radi novih uhljebljavanja o trošku građana i privrede.

Stranka evropskog progresa poziva aktuelnu vlast da ne žrtvuje razvoj grada nauštrb svojih partijskih kadrova i da makar na kraju mandata radi ono što je morala raditi od početka – da stavlja prave ljude na odgovorne pozicije.

Ilija Mugoša, nosilac Izborne liste “Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković”, podsjeća da je jedan od prioriteta našeg programa obezbjeđivanje da na rukovodeće pozicije dođu stručni ljudi koji znaju što i kako treba raditi za razvoj našeg grada.

 – Glavni grad ne smije biti Noina Arka u koju će gurati partijske kadrove da ih poslom spasu pred potopom koji sadašnju vlast čeka. Grad Podgorica mora biti prestižan poslodavac koji će zapošljavati jedino putem transparentnog javng konkursa na kojem svako ko zadovoljava uslove mora imati šansu. To je red o kojem govorimo i to će se promijeniti nakon 29. septembra – poručio je Mugoša.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku