Skenderi: URA će učiniti da Budva postane mnogo pristupačniji grad za osobe sa invaliditetom

post-img Admir Skenderi – Foto: GP URA
24kroz7 13.05.2024. 09:21

U saopštenju, Admir Skenderi, kandidat za odbornika URE na lokalnim izborima u Budvi, ističe svoj jasan motiv: želju da pomogne gradu da se vrati svojim građankama i građanima i krene naprijed pravim putem.

– Moj motiv je jasan: želim da pomognem gradu da se vrati svojim građankama i građanima i krene naprijed pravim putem. Godinama se aktivno borim za prava osoba sa invaliditetom, fokusirajući se na fizičku pristupačnost grada. Moj cilj i cilj Građanskog pokreta URA je da učinimo grad pristupačnim za osobe sa invaliditetom, uvažavajući i sve njihove potrebe – saopštio je Skenderi.

– Budva mora biti inkluzivna zajednica za sve, kako za njene građanke i građane, tako i za mnogobrojne turiste koji posjećuju Budvu – istakao je Skenderi.

Godinama se aktivno boreći za prava osoba s invaliditetom, sa fokusom na fizičku pristupačnost grada. Skenderi naglašava da je cilj Građanskog pokreta URA učiniti grad pristupačnim za osobe sa invaliditetom, uvažavajući sve njihove potrebe.

On je zaključio da Skupština grada i buduća vlast imaju ključnu ulogu u ovom procesu. Skenderi vjeruje da se zajedničkim naporima mogu postići pozitivne promjene koje će koristiti svim građanima Budve. URA će nesumnjivo dati svoj doprinos kao dio vlasti u tom pravcu.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku