Šljivančanin Klikovcu: DPS magično stvorio 3.200 radnih mjesta u nedjelju dana

post-img Aleksa Šljivančanin – Foto: Demokrate
autor-img 24KROZ7 02.09.2024. 12:38

Aleksa Šljivančanin, član Glavnog odbora Demokrata i predstavnik mladih te partije, oštro je kritikovao praksu zapošljavanja tokom vladavine Demokratske partije socijalista (DPS) u Podgorici, nazvavši je “neviđenim skandalom”.

Šljivančanin je reagovao na nedavne tvrdnje odbornika DPS-a Andrije Klikovca i iznio ozbiljne optužbe o zloupotrebama i nepotizmu unutar sistema. On je istakao da su u periodu između 30. avgusta 2020. i 1. decembra iste godine, za koji tvrdi da je bio posebno plodan za zapošljavanje, stvorena “magična” radna mjesta, koja samo potkrepljuju sumnje u transparentnost tih odluka.

– Kako ćete, kolega Klikovac, objasniti nevjerojatnih 3.200 novih radnih mjesta tokom samo nekoliko mjeseci, ili 520 zaposlenih u Glavnom gradu od izbora 2022. do gubitka vlasti? – upitao je Šljivančanin, naglašavajući da je velik novac potrošen na kupovinu “stolica” i plate političkih uhljeba.

On je posebno kritikovao trošenje sredstava u preduzeću Vodovod, navodeći da je trošenje novca za “bombonjere, cvijeće, indijske orahe i biznis klasu” potpuno neprihvatljivo.

– Postoji i direktorski slučaj u Vodovodu gde je neko radio punih sedam godina, a nikada se nije pojavio na radnom mjestu. Priča iz bajke – rekao je Šljivančanin.

Šljivančanin je također istakao da je od 572 zaposlena u Vodovodu, čak 84 bila na rukovodećim pozicijama, što znači da je svaki šesti politički uhljeb DPS-a imao priliku da bude na takvom položaju.

– Čak i da su ovo sve vaše afere u Glavnom gradu, previše je – zaključio je Šljivančanin.

Rasprava (1)
I
Inzagi
02.09.2024.

Popek partija je gora od DPS,kad je u pitanju zaposljavanje. Vec sad obecavaju zaposljenja u Policiju narodu koji glasa za njih. Vele primamo 1000 nasih policajaca

Odgovori

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku