Stupar Đurišić: Podgorica mora biti grad sigurnosti za sve

post-img Radmila Stupar – Đurišić
autor-img 24KROZ7 14.09.2024. 09:09

Radmila Stupar Đurišić, kandidatkinja za odbornicu na listi “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu”, istakla je da bezbjednost glavnog grada mora biti apsolutni prioritet, posebno kada su u pitanju porodice i njihova djeca.

– Kada dijete u porodici ne osjeća sigurnost, to utiče na čitavu zajednicu. Dijete treba da raste srećno i zdravo, a to je odgovornost svih nas. Srećno dijete znači srećan grad – naglasila je Stupar Đurišić, ističući da su bezbjednost i zdravlje porodica ključ za napredak društva.

Kandidatkinja je dodala da se priključila politici kako bi inspirisala druge i doprinijela pozitivnim promjenama u društvu.

– Politika nije prljava. Oni koji žele da je zloupotrijebe čine da ona tako izgleda. Moja misija je da motivišem ljude da se uključe i da, kroz zajedničke napore, izgradimo bolji i bezbjedniji grad – poručila je ona.

Stupar Đurišić je posebno pohvalila rad Pokreta Naprijed, ističući da se radi o građanskoj inicijativi koja se zalaže za otvoren i direktan dijalog s građanima.

– Važno je da slušamo, razgovaramo i da se konačno čujemo. Samo kroz zajedničke napore možemo riješiti probleme i stvoriti grad u kojem ćemo svi srećno i bezbjedno živjeti – kazala je Stupar Đurišić, pozivajući građane da podrže listu “Dr Vuk Kadić – Pokret Naprijed – Za Podgoricu i porodicu”.

Prema njenim riječima, samo kroz zajedništvo i otvorenu komunikaciju mogu se postići dugoročne promjene koje će omogućiti sigurnost i sreću za sve građane Podgorice.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku