Sutomore: Incidenti sa teškim tjelesnim povredama i zapljenom droge

post-img Foto: Uprava policije
autor-img 24KROZ7 16.08.2024. 12:07

U Sutomoru su se nedavno desila dva incidenta koja su rezultirala podnošenjem krivičnih prijava zbog nanošenja teških tjelesnih povreda, kao i hapšenjem jednog lica zbog posjedovanja opojnih droga.

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti ,,Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar, postupili su po prijavi građana da je 13. avgusta na šetalištu u Sutomoru došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane više lica. Nakon prikupljenih obavještenja i na osnovu izvještaja ljekara specijaliste, podnijeli su krivičnu prijavu protiv L.N. (19) iz Bara, zbog sumnje da je fizički napao jedno lice i zadao mu više udaraca u predjelu lica, čime je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

Istog dana, podnijeta je i krivična prijava protiv J.R. (22) iz Bara, zbog sumnje da je ispred jedne diskoteke u Sutomoru, nakon kraće verbalne rasprave, odgurnula oštećenu osobu, koja je prilikom pada zadobila teške tjelesne povrede. O ovom događaju je odmah obaviješten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

U drugom slučaju, policijski službenici su, preduzimajući planske aktivnosti na pronalasku opojnih droga i u cilju suzbijanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, uhapsili ruskog državljanina V.G. zbog posjedovanja opojnih droga i nedozvoljenih supstanci. Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi V.G. u naselju Haj Nehaj, pronađena su dva pvc pakovanja sa biljnom materijom zelene boje, za koju se sumnja da je marihuana, ukupne mase oko 90 grama, kao i pvc pakovanje sa nepoznatom materijom braon boje mase oko 12 grama, koja će biti predmet daljih vještačenja.

V.G. je lociran i lišen slobode na graničnom prelazu Dračenovac, nakon čega je, po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, protiv njega podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku