Teške riječi među konstituentima vladajuće većine

post-img Nik Đeljošaj i Andrija Mandić
autor-img 24KROZ7 25.09.2024. 16:43

Ministar ekonomskog razvoja i potpredsjednik Vlade za ekonomsku politiku, lider Albanskog foruma Nik Đeljošaj oglasio se danas na svom Facebook profilu poručivši predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću da se nada da je poslednji put doveo Albance u kontekst priče o projektu dvojnog državljanstva.

On je kazao da neće učestvovati u kreiranju bilo kakvih imaginarnih svijetova na nacionalnoj osnovi, pa tako ni “Srpskog sveta”.
Đeljošaj je ocijenio kao cinično to što baš Mandić pominje Albance.

– Tim prije što već znamo kako ‘radite’ i što smo na djelu vidjeli da Vi ne poštujete ni riječ ni potpis. Albanci imaju svoje predstavnike i oni će znati kako da riješe svoja pitanja/probleme, a Vi ste posljednji koji možete da ih pomenete. Jednom smo pogriješili i vjerovali Vašem potpisu i Vašoj riječi, ali više ne, a mi ćemo naći mehanizme i čekati dan da izbrišemo glas koji smo dali za Vas, odnosno za predsjednika Skupštine – istakao je Đeljošaj.

On je dodao da je političko djelovanje samo u dogovorenoj programskoj saradnji koju imaju sa premijerom Milojkom Spajićem, jer, kako je kazao, već famozni sporazum za njih više ne postoji. Istakao je i da isti sa njegove strane nikad nije prekršen, jer, on, kako kaže, poštuje svoj potpis i svoju riječ.

Đeljošaj je dodao i da je promjena strukture stanovništva, kako Mandić želi, takođe protiv međunarodnih konvencija.

– Mi to ni na koji način nećemo podržati. Mi ne destabilizujemo i ne djelujemo na uništavanju evropske budućnosti Crne Gore i protiv međunarodnih normi – zaključuje Đeljošaj.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku