U Budvi novi lokalni izbori

post-img
autor-img 24kroz7 16.08.2024. 21:39

Nakon višesatne, burne sjednice lokalnog parlamenta, Budva ponovo ide na izbore.

Ovo je epilog današnje posljednje šannse da se konstituiše lokalna skupština nakon koje su iz Demokratske Crne Gore povukli incijativu za izbor Đorđa Zenovića za predsjednika parlamenta.

Nakon ovakve odluke Budva će po četvrti put u poteklih četiri godine na izbore.

Odbornica Demokrata Dragana Kaženegra Stanišić povukla je incijativu istakavši da je razočarana svime što se moglo čuti u skupštinskoj sali.

– Ponudili smo otklon od vođenja grada iz Spuža, padrinija i drugih lokala, kamataškog i drugih lobija, da počne progres u Budvi. Čestitam Đorđu Zenoviću, pobjednik si, jer poslije ovolike svađe koju smo čuli u ovom domu, nijesmo ni jednu ružnu riječ za njega čuli. Nažalost, ovaj parlament nije ponudio šansu za ono što smo ponudili. Znači ove političke grupacije se bore da Milo Božović i dalje nastavi da vlada iz Spuža, da Jovanović vlada iz sjenke. Kao odbornica ispred svoga odborničkog kluba kažem da ovo nije moja Budva. Ne želim da dozvolim da se ovi i ovakvi stavovi iznose i povlačim incijativu – kazala je Kažanegra-Stanišić, a Nikola Jovanović je dodao da je politička incijativa doživjela fijasko.

Na ovaj način je stavljena tačka na dvomjesečnu budvansku sagu nakon prijevremenih izbora održanih u Budvi, pa će prijestonica turizma ići na nove lokalne izbore.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku