URA povodom smjene Martinovića: Spajićeva vlada dotakla dno, ostvareni rezultati im ništa ne znače

post-img Foto: Građanski pokret URA
autor-img 24KROZ7 05.09.2024. 14:56

Građanski pokret URA oštro je osudio smjenu direktora Nacionalnih parkova Crne Gore Vladimira Martinovića, optužujući Spajićevu vladu da je zanemarila njegove značajne rezultate. Prema njihovim riječima, smjena Martinovića pokazuje da predizborna obećanja o meritokratiji i stručnosti više ne važe, te da se važne državne institucije dijele kao partijski plijen.

– Spajićeva Vlada danas je ponovo dotakla dno smjenom direktora Nacionalnih parkova Crne Gore Vladimira Martinovića koji je u prethodne dvije godine postigao istorijske rezultate – istakli su iz Građanskog pokreta URA.

– Sva predizborna obećanja o meritokratiji, poštovanju rezultata i stručnosti pala su u vodu prvih dana rada 44. Vlade, kada su sve važne državne institucije podijeljenje kao partijski plijen, članovima partija, kumovima i ujacima – dodaju iz URE.

– Najvidljiviji rezultati ostvareni u zaštiti nacionalnih parkova i prirodnih bogatstava države, izuzetno jaka borba protiv krivolova i milionski vrijednih mafijaških poslova, povećanje rasta posjetilaca, prihoda i finansijska disciplina u ovoj instituciji, za Spajića i njegove pione u Vladi ništa ne znače –  ističu iz Građanskog pokreta URA.

Iz URE dodaju da su ponosni smo na rezultate Martinovića koji će ostati upamćen kao direktor koji je postigao rezultate koji mogu biti primjer svima u državi.

– U prethodnim godinama Nacionalni parkovi su bili državna firma koja je imala najbrži razvoj sa najvećim rastom prihoda i dupliranim brojem posjeta. Ipak, politika gubitničkog trija Spajić-Mandić-Bečić je ovim činom pokazala da su rezulteti nevažni i da je urušavanje institucija jedina agenda koji oni imaju. Ipak, građani sve vide, tako da će im odgovori uskoro stići i sve im se vratiti kao bumerang –  zaključili su iz URE.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku