URA: Spajić pogubio konce, optužio svoje drugove da su kriminalci

post-img Foto: Građanski pokret URA
autor-img 24KROZ7 21.08.2024. 16:23

Građanski pokret URA oglasio se danas povodom izjava premijera Milojka Spajića na današnjoj konferenciji za medije, optužujući ga za “komične nastupe koji su u krajnjoj suprotnosti sa istinom”.

Prema saopštenju iz URA-e, Spajić je tokom konferencije pokušao da ubijedi javnost da su ga organizovane kriminalne grupe fotografisale tokom njegovog nedavnog putovanja u Sen Trope. Međutim, iz URA-e podsjećaju da su fotografije i snimke sa žurki u Sen Tropeu zapravo objavili njegovi prijatelji, koji su iste podijelili na društvenim mrežama. Ove tvrdnje URA smatra neozbiljnim pokušajem manipulacije javnošću.

URA dalje ističe da je premijer Spajić “pogubio konce” te nastavio iznositi neistine i manipulacije, dodajući da je svojim obećanjima zasmijao javnost. Posebno su se osvrnuli na njegovu tvrdnju da će građani u narednim godinama moći putovati od Podgorice do Beograda za tri sata, a do Prištine za 90 minuta. URA ovu izjavu ocjenjuje kao nerealnu, ističući da Spajić nije naveo kada će ova obećanja biti ispunjena niti koliko će njihova realizacija koštati.

Takođe, URA je kritikovala Spajića zbog, kako navode, njegove opsesije 43. Vladom Dritana Abazovića, navodeći da premijer nije u stanju da se nosi sa ekonomskim izazovima. Smatraju da Spajić neodgovorno opravdava inflaciju i visoke cijene osnovnih životnih namirnica, bez razumijevanja za probleme običnih građana.

Na kraju saopštenja, Građanski pokret URA poziva Spajića da češće izlazi u javnost, kao što to radi njegov poslanik Čarapić, smatrajući da će time dodatno izgubiti podršku i autoritet koji, kako navode, već odavno nema.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku