Vuković: Mizogini i nevaspitani komentari Milovića prema poslanici Novaković – Đurović pokazuju da nije dostojan funkcije koju obavlja

post-img Milena Vuković – Foto: GP URA
24kroz7 09.05.2024. 21:15

Mizogini i nevaspitani komentari ministra Milovića su pokazatelj njegove nemoći i samo još jedan u nizu dokaza da nije dostojan funkcije koju obavlja, a za koju prima platu od svih građanki i građana Crne Gore – saopštila je potpredsjednica URE Milena Vuković.

– Nažalost, od ministra Milovića smo navikli na ovakav odnos prema ženama koji nije lišen samo poštovanja već je ponižavajući za društvo u kojem živimo. Vidjeli smo kako se ponašao prema koleginicama iz njegove partije, tako da njegovo ponašanje danas u Parlamentu Crne Gore prema poslanici Ani Novaković-Đurović nije nikakvo iznenađenje. Razlika je samo što se mi ne bojimo ni ministra Milovića, niti bilo koga drugog, ali je poražavajuće što koleginice iz PES očigledno nemaju namjeru da reaguju i osude ovakvo njegovo ponašanje – poručuje Vuković.

Ona je istakla da Milović više nije član PES-a, ali je ministar i morao bi imati odgovornost prema javnom prostoru i prema svim ženama u Crnoj Gori. On je i dalje ministar pravde, i morao bi barem još ovo malo vremena, makar pokušati da budete dostojanstven i da na taj način završi njegovu zaista kratku političku karijeru.

Vuković je zaključila da će žene nastaviti da djeluju na političkom prostoru Crne Gore i da ih neće demotivisati ovakvi nevaspitani i mizogini komentari ministra Milovića, niti bilo ko drugi koliko god to pokušavali.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku