Zenović: Ovo je najgora vlada u skorijoj istoriji, ko ima prst obraza već danas da je napusti

post-img
autor-img 24kroz7 10.07.2024. 09:25

U objavi na društvenoj mreži Facebook, Đorđe Zenović nosilac izborne liste “Demokrate – Ojačaj, obnovi oživi – Budva odlučuje” Đorđe Zenović, iznio je oštro kritički stav prema aktuelnoj Vladi Crne Gore, nazivajući je “najgorom u skorijoj istoriji parlamentarizma”. Zenović je naveo niz razloga za ovakvu ocjenu, uz isticanje žestoke konkurencije za ovu neslavnu titulu.

Jedan od ključnih razloga koji Zenović navodi je odnos Vlade prema prostoru u Budvi. On tvrdi da se aktuelna Vlada bavi završavanjem nedovršenih poslovnih aranžmana Demokratske partije socijalista (DPS), a kao posebno problematične ističe tri osobe: Janka Odovića, Vasilija Čarapića i Sinišu Minića.

– Nedonošenje Prostornog plana Budva već četiri godine, kako bi se završili projekti poput Skočiđevojke, MIA Investmenta, Zavale, Školja, pojasa ispod magistrale od Zavale do Rafailovića, devastacija Spasa, soliteri kod vrtića, Crvene zgrade i kod hotela ‘Mogren’, dovoljni su razlozi da svako ko ima i prst obraza već danas napusti Vladu CG i otkaže podršku istoj – napisao je Zenović.

On je istakao da, s obzirom na to da se to vjerovatno neće desiti, “ostaje na obraz svakome ko nastavi da sjedi u takvom društvu i daje legitimitet svemu što će dalje uslijediti i onome što je već učinjeno.”

Ova objava izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, pokrećući diskusiju o odgovornosti vlasti i daljim koracima koje bi trebalo preduzeti u cilju zaštite prostora i javnog interesa u Budvi, kako kod opozicije tako i kod vlasti.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku