Budućnost na velikom testu: Omladinci kreću u kvalifikacije za LŠ protiv Dinama iz Tbilisija

post-img Foto: FK Budućnost
autor-img 24KROZ7 17.09.2024. 09:41

Omladinci Budućnosti danas u 17 sati po našem vremenu igraju protiv Dinama iz Tbilisija u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona. Ova utakmica označava istorijski trenutak za crnogorski klub, jer je ovo prvi put da će Budućnost učestvovati u kvalifikacijama za omladinsku Ligu šampiona.

Talentovana generacija Budućnosti, pod vodstvom prvog trenera Marka Janjevića, ima priliku da se dokaže na velikoj evropskoj sceni. Janjević, zajedno sa svojim pomoćnicima Goranom Burzanovićem, Ivanom Mijuškovićem i Nikolom Ivanovićem, pomno je analizirao protivnika i spremio tim za ovaj izazov.

– Ovi momci se poznaju dobro, oni su u klubu već četiri pet godine. Naš cilj je da se prilagodimo igri Dinama i nametnemo naš stil igre. Fokusiramo se na prvu utakmicu, ne razmišljamo još o revanšu. Verujem da možemo doći do pozitivnog rezultata, sve zavisi od nas i od načina na koji ćemo pripremiti meč – izjavio je Janjević.

Utakmica će se odigrati na stadionu „Mihel Meski“ u Tbilisiju, dok je revanš zakazan za 2. oktobar. Pobjednik ovog dvomeča proći će u drugu rundu kvalifikacija, gdje će se suočiti sa turskim Trabzonom.

Očekuje se da će ovo biti izuzetno uzbudljiv i važan meč za omladinski tim Budućnosti, koji se nada da će ostvariti dobar rezultat u prvom susretu i osigurati sebi povoljan rezultat za revanš.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku