I FK Mornar prihod od prodaje ulaznica uplaćuje Feđi Alkoviću

post-img foto: FK Budućnost
autor-img 24kroz7 28.07.2024. 15:21

I FK Mornar je donio odluku da se priključio akciji prikupljanja novčanih sredstava za liječenje dječaka Feđe Alkovića, pa će poput FK Budućnost prihod od prodaje ulaznica da uplati za liječenje tog dječaka.

Iz Mornara su saopštili da će novac od ulaznica sa utakmice protiv kragujevačkog Radničkog biti uplaćen za Feđino liječenje.

Revanš meč Budućnosti i CSKA 1948 humanitarnog karaktera – Budućnost u četvrtak igra za Feđu Alkovića

Revanš utakmica 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Mornara i Radničkog je na programu u srijedu (20:45) na “DG areni”. Barani su u prvom meču izgubili 1:0.

– Novac od ulaznica sa utakmice Mornar – Radnički 1923 će biti uplaćen za prijeko potrebno liječenje malog Feđe, koji mora da putuje u Španiju kako bi nastavio svoju borbu sa opakom bolešću. FK Mornar Bar apeluje na sve građane Crne Gore da se priključe akciji i da shodno svojim mogućnostima pomognu liječenje našeg malog heroja – novac možete da uplatite na žiro račun CKB banke na ime Milena Alković, a broj žiro računa je 510-0210988215028-20. I naši ‘mornari’ su kao pravi sportisti uz Feđu Alkovića, jer to je najmanje što možemo da uradimo. Pobijedićemo zajedno. I Feđa. I Mornar – saopštio je klub iz Bara.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku