Igor Burzanović na kormilu FK Zabjelo: Cilj Druga liga Crne Gore

post-img Foto: Igor Burzanović/FK Zabjelo
24kroz7 12.06.2024. 13:20

Jedan od najvećih talenata zajedničke prve lige 2000-ih godina, bivši reprezentativac i majstor fudbala, Igor Burzanović, preuzima ulogu glavnog trenera u novoj sezoni. Nekadašnji reprezentativac Crne Gore će voditi tim “Republikanaca” sa Zabjela, dok fudbaleri kluba započinju sezonu sa novim trenerom sa jasnim ciljem – osigurati učešće u Drugoj ligi Crne Gore.

Igor Burzanović, čije trenersko iskustvo obuhvata vođenje Sloge iz Bara, prelazi na novi izazov sa Zabjelom. Ovaj iskusni stručnjak nije nepoznat fudbalskoj javnosti, pošto je bio dio stručnog štaba nekadašnjeg šampiona Crne Gore, pljevaljskog Rudara. Svojim znanjem i iskustvom, Burzanović će pokušati da unese novu energiju i usmjerenje u tim Zabjela kako bi postigli svoje sportske ciljeve.

Foto: Igor Burzanović/FK Zabjelo
Foto: Igor Burzanović/FK Zabjelo

Pored uspješne igračke karijere koja je obuhvatala klubove kao što su Budućnost, Crvena zvezda, Nagoja, Petrovac, i Iskra, Igor Burzanović je takođe stekao iskustvo igranja u inostranstvu, u zemljama poput Kine, Kazahstana i Tajlanda.

Ova raznovrsnost iskustva i poznavanje različitih fudbalskih kultura sigurno će biti od koristi dok vodi Zabjelo ka novim visinama u narednoj sezoni.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku