Jovetić: U polufinalu Eura nas očekuju dva spektakla, favorit je Španija

post-img Stevan Jovetić – Foto: Reuters
autor-img 24kroz7 09.07.2024. 13:02

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić nakon uspješno završene sezone sada puni baterije za narednu, ali i uživa u čarima Evropskog prvenstva.

– Generalno smatram da je prvenstvo odlično, pogotovo utakmice na početku jer se igralo rasterećenije i to je donijelo veći broj golova. Naravno, kako se približava kraj šampionata veći je pritisak na učesnicima i zbog toga su utakmice manje zanimljive za gledanje – kazao je Jovetić za Meridijan sport.

– Ipak, mislim da nas u polufinalu očekuju dva spektakla. Do sada sam najviše vidio od reprezentacije Španije, igraju najljepši fudbal i volio bih da oni osvoje šampionat – bio je iskren fudbaler grčkog Olimpijakosa.

Prokomentarisao je Jovetić i očekivanja od njegovih favorita u polufinalu, u kom igraju protiv Francuske, večeras od 21 čas.

– Francuska je izuzetno jaka, imaju doslovno dva odlična tima, ali na putu do polufinala nisu pokazali mnogo, prolazili su sve prepreke ali nisu to uradili uz neku spektakulrano dobru igri i moraju kad-tad da se “razgoropade. Vidjećemo šta će pokazati u polufinalu, kazao je Jovetić.

Što se tiče druge polufinalne utakmice, u kojoj se sastaju Holandija i Engleska, Jovetić podsjeća na ono što su prikazali do sada te na osnovu toga bira miliju ekipu.

– Dopada mi se Holandija. Nisam vidio ništa posebno od Engleske u dosadašnjem toku šampionata, dok je Holandija sjajno odigrala sve dosadašnje mečeve – kaže Jovetić i dodaje:

– Svakako jedva čekam da ispratim kraj Evropskog prvenstva –

POVEZANI ČLANCI

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku