Ko će osvojiti treći trofej Podgorice na Stadionu malih sportova, spremne su najbolje ekipe!

post-img Foto: Sekretarijat za sport (arhiva)
24kroz7 13.06.2024. 07:59

Uzbudljivo fudbalsko ljeto se približava Podgorici, a treće izdanje “Trofeja Podgorice” obećava spektakl na “Poligonu”

Prijave za ovogodišnje izdanje Trofeja Podgorice su zatvorene u rekordnom roku, a očekuje nas žestoka konkurencija među ekipama malog fudbala koje će se nadmetati na Stadionu malih sportova, poznatom kao “hram podgoričkog fudbala”.

Foto: Sekretarijat za sport (arhiva)

Manifestacija Sekretarijata za sport okuplja aktivne, bivše i rekreativne igrače malog fudbala koji će kroz grupnu fazu i eliminacije pružiti nezaboravne trenutke publici i oživjeti duh legendarne igre tokom ljetnih mjeseci u Podgorici. Prošlogodišnje finale je privuklo čak 2000 gledalaca, a ove godine očekuje se još veća posjećenost.

Foto: Sekretarijat za sport (arhiva)
Foto: Sekretarijat za sport (arhiva)

Dosadašnji pobjednici, Lovćenska vila i Stupovi, ostavili su svoj trag na turniru, ali ko će ponijeti titulu ovogodišnjeg Trofeja Podgorice? Prijateljska atmosfera, uzbuđenje na terenu i podrška navijača čine ovaj događaj nezaboravnim iskustvom za sve ljubitelje malog fudbala u Podgorici.

Očekuje se da će ovogodišnje izdanje Trofeja Podgorice postaviti nove standarde u organizaciji turnira malog fudbala u Crnoj Gori, privlačeći pažnju kako lokalne zajednice, tako i ljubitelja sporta iz cijele zemlje. Sa uzbuđenjem iščekujemo početak takmičenja i vidimo ko će se izdvojiti kao nova sportska zvijezda na “Poligonu”!

Foto: Sekretarijat za sport (arhiva)

Objavljen je i spisak ekipa koje će se ove godine boriti za trofej.

– Na našem Mundijalu ljeta 2024. godine će učestovovati čak 64 ekipe, biće podijeljene u 16 grupa po četiri tima, odakle će po dvije najboljeplasirane nastavljati takmičenje u nokauta fazi. Hvala svima na prijavama i što smo još jednom svi zajedno pokazali veliko srce, naveli su iz Glavnog grada na mreži X.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku