Opština Zeta preuzela upravljanje nad nekadašnjim šampionom FK Zeta

post-img Foto: Opština Zeta
24kroz7 29.05.2024. 18:30

Nakon povratka u Drugu ligu, nekadašnji šampion Crne Gore Fudbalski klub Zeta, od sad će biti “u rukama” Opštine Zeta.

Dogovor je postignut na sastanku na kome su prisustvovali predsjednika opštine Zeta Mihaila Asanovića, poslanik u Skupštini i lider DNP-a Milan Knežević, kao i nekadašnji predsjednik FK Zeta Radojica Rajo Božović i sportski direktor kluba Bojan Božović.

– Ovakva inicijativa dobija još više na snazi zbog činjenice da ćemo imati dva vrlo jasna cilja nakon preuzimanja, a to je ekspresni povratak u Prvu ligu i izlazak na međunarodnu scenu. Potrudićemo se da ozbiljnim pristupom, zalaganjem i ulaganjem u naše perspektivne fudbalere zajedno sa sponzorima i prijateljima kluba, Zetu vinemo u vrh crnogorskog fudbala gdje joj je i mjesto, ali i da težimo da naš fudbalski klub bude stalni učesnik Lige Evrope – naglasili su iz Opštine Zeta.

Na sastanku je istaknuto nadanje da više nikad neće dozvoliti da klub doživi sudbinu i tešku situaciju koju je imao prethodnih sezona.

– Ulaskom u viši rang šaljemo poruku da smo se uzdigli kao feniks iz pepela i da Zetu vraćamo na staze stare slave – zaključuju iz Opštine Zeta.

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku