Najbrže rastući novi portal u Crnoj Gori – 24kroz7 – Za mjesec dana preko 50 hiljada pojedinačnih posjetilaca

post-img
autor-img Urednik 24kroz7 09.05.2024. 12:16

Kada smo započeli našu misiju 3. aprila, postavili smo za cilj da postanemo nezavisni i nepristrasni izvor informacija u crnogorskom društvu. Ubrzo smo shvatili da je ključ uspjeha u dosljednom pristupu kvalitetnom i relevantnom novinarstvu.

Naša predanost nepristrasnosti je ono što nas izdvaja. Nastojimo da našim čitaocima pružimo objektivnu sliku svih tema o kojima izvještavamo, bez obzira na političke ili druge afilijacije. Vjerujemo da je to od vitalnog značaja za razvoj demokratskog društva i slobodu medija.

Statistike posjećenosti portala 24kroz7 u prvih mjesec dana

U proteklih mjesec dana, od našeg početka, ostvarili smo iznenađujući uspjeh – preko 50 hiljada pojedinačnih čitalaca, mahom iz Crne Gore, posjetilo je naš portal. Ovim rezultatom smo ohrabreni i motivisani da nastavimo dalje, jačajući našu ulogu kao medijskog aktera u Crnoj Gori.

10 najčitnanijih članaka u proteklih mjesec dana

Pored praćenja domaćih događaja, važno je napomenuti da takođe prenosimo vijesti iz svijeta i regiona. Globalna perspektiva je ključna za potpuno razumijevanje dešavanja u našem okruženju.

Naša posvećenost nepristrasnom izvještavanju o politici, društvu, sportu, kulturi, ekologiji i zanimljivostima rezultirala je naglim rastom naše čitalačke baze. Stalno traganje za istinom i dubinsko istraživanje svake teme postalo je naš zaštitni znak.

Ovim putem želimo da se zahvalimo našim čitaocima koji su podržali ovaj projekat od samog početka. Njihova podrška i interesovanje su pokretačka snaga koja nas inspiriše da nastavimo sa pružanjem relevantnih i kvalitetnih informacija.

Uz sve navedeno, portal 24kroz7 nastavlja da se razvija i raste, te ostaje pouzdana adresa za sve koji žele da budu informisani o najvažnijim temama koje oblikuju crnogorsko društvo i svijet oko nas.

Glavni i odgovorni urednik
Radovan Bracanović

Mišljenja i stavovi objavljeni u rubrici "Stav" nijesu nužno i stavovi redakcije 24kroz7

Komentariši

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodno je ispuniti sva polja označena sa *

Prije pisanja komentara molimo da se upoznate sa Pravilima komentarisanja.


Sačuvaj moje podatke na ovom pregledniku